За нас

„VAM DOOR STYLE „Ltd – Кирково е специализирана в производство, доставка и монтаж на интериорни врати,мебели и кухни по поръчка.

Предлаганите от нас врати и мебели се отличават със стилен дизайн, здравина и перфектна изработка. Благодарение на богатия асортимент на модели, цветове и материали,“VAM DOOR STYLE“ ви помага да намерите най-елегантно и оригинално решение за вашия дом или офис.

В производството е ангажиран амбициозен и мотивиран екип от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в този бранш, където европейските изисквания за качество определят нивото на продукцията.

Ние разполагаме с най-нови машини с Цифрово програмно управление, които осигуряват висока прецизност и качество на изработените изделия.

Изработваме врати от MDF – ламинирани,
фурнировани или боядисани както и интериорни врати тип “Крафт Мастер”.

golqmo

 Мебелите са важна част от нашето ежедневие,за това ние от „VAM DOOR STYLE“ обръщаме особено внимание още при проектирането на вашите мебели и кухни,щателно ще обсъдим всеки детайл за да добиете представа за бъдещата им визия.Ще ви предложим широка гама от цветове и материали,за да може да отговорим на вашите представи и изисквания.

  „VAM DOOR STYLE“ Ви предлагаме достъпен лукс за вашия дом или офис с разнообразие от стилове на много високо качество и конкурентни цени!

Ще се радваме да работите с Нас!