Кухня

ГАЛЕРИЯ КУХНИ

Тя е мястото, където прекарваме голяма част от времето си, за това е нужно при търсенето на кухня да се започне от проектирането й. За това ще се погрижим ние, да придобиете представа за бъдещата й визия, тъй като всяка кухня е уникална сама за себе си и изисква щателно обмисляне на всеки детайл.

За да може проектът да отговаря на вашите представи и изисквания, ще ви предложим различни видове цветове и материали.
Ние може да изработим кухнята ви от MDF и ПДЧ.

         Най-масово използваният материал е ПДЧ, като най-често се използват плоскости с меламиново покритие. Предимствата му са ниската цена и богатото разнообразие от цветове.

         MDF се явява и заместител на плоскостите от дървесни частици (ПДЧ), тъй като е материал с по-високи показатели и дава възможност за нетрадиционни оформления на крайните изделия.

         Много важно е да изберете и правилния кухненски плот за вашата кухня. Сред разнообразието от плотове понякога е трудно да се ориентирате правилно и да изберете подходящия.Най-разпространени са ламинираните ПДЧ плотове. Те са евтини и много лесни за почистване, но могат да бъдат повредени от много горещи съдове или остри предмети. Тяхна основна алтернатива са плотовете от технически камък и полимер мрамор. Те са здрави, дълготрайни, устойчиви на изгаряния и одрасквания.

         Кухнята освен да функционира максимално добре, трябва да има успешното съчетание на красота и функционалност,за които ще се погрижим ние от ВАМ ДОР СТИЛ.